Flaga z dowolnym nadrukiem

Jestem szefem w bardzo dużej i świetnie prosperującej firmie. Z ręką na sercu mogę powiedzieć, że ten biznes traktuję jak swoje dziecko. Jestem z niego bardzo dumny, ponieważ to ja go stworzyłem. Owszem, nie momentami nie było łatwo, zdarzały się kryzysy, ale teraz wyszliśmy na prostą. Aby pokazać, jak bardzo jestem dumny ze swojego przedsiębiorstwa, postanowiłem zakupić flagi z logotypem firmy i rozwiesić je przed jej siedzibą.

Flaga przed siedzibą firmy dodaje prestiżu

flagi z własnym nadrukiemBardzo dużo podróżuję w różne delegacje i za każdym razem, kiedy widzę siedziby kolejnych firm, widzę podobny widok. Flagi z nazwą firmy, bądź też z jej logotypem. Bije od nich prestiż i szacunek. Pewnego dnia pomyślałem, że i przed moją firmą mogłoby powstać takie maszty z flagami. Uznałem to za świetny pomysł i od razu zanotowałem go w swoim zeszycie na takowe innowacyjne pomysły. Kiedy wróciłem z podróży służbowej, niemal od razu wyszukałem w internecie firmę, w której ofercie znajdują się flagi z własnym nadrukiem. Bardzo zainteresowała mnie ich bogata gama produktów. Szybko się z nimi skontaktowałem i doszedłem do porozumienia. Być może trwało to tak krótko, ponieważ trafiłem na bardzo kompetentnego pracownika. Ucieszyłem się niesamowicie, zamawiając kilkanaście flag z nadrukiem logotypu mojego biznesu. Czułem, że mogę być jeszcze bardziej dumny, z tego, co stworzyłem własną, ciężką pracą.

Teraz kiedy parkuję przed swoim przedsiębiorstwem, robi mi się jeszcze cieplej na sercu, gdy widzę dumnie powiewające flagi. Uważam, że ich kupno było strzałem w dziesiątkę. Za tę decyzję chwalą mnie nie tylko współpracownicy, ale i także kontrahenci, którzy przyjeżdżają do siedziby mojej firmy na negocjacje. Daje mi to niesamowicie wiele radości i motywacji do dalszego działania!