Zestaw świąteczny dla każdego gościa

Moja restauracja była nowa i nie często organizowane u mnie były imprezy firmowe. Ofertę miałam przystosowaną do tego typu imprez, bo organizowałam wigilie firmowe, imprezy czy spotkania. Miałam dobrze dobrany zespół pracowników, którzy zawsze potrafili stanąć na wysokości zadania.

Podarowanie gościom zestawów świątecznych

zestawy świąteczneNa początku grudnia skontaktował się ze mną właściciel dużej spółki, który chciał zorganizować kolację wigilijna dla swoich pracowników i wybrał moją restaurację. Spotkałam się z tym człowiekiem osobiście, żeby omówić szczegóły. Wpadłam na genialny pomysł, żeby dla każdego gościa przygotować zestaw świąteczny, który składałby się z prezentów od restauracji. Takie zestawy świąteczne zawsze były doceniane i wiedziałam, że zrobię dzięki temu ogromne wrażenie na swoich gościach. Każdy gość, a miało być ich prawie stu, miał otrzymać taki sam zestaw świąteczny. Zdecydowałam się na świeczkę zapachową, paczkę pierników oraz stroik świąteczny. Kupiłam nawet piękne opakowania kartonowe z motywami świątecznymi i sama pakowałam prezenty. Każdy zestaw świąteczny był pięknie zapakowany i owinięty wstążeczką. Kiedy już zbliżał się dzień spotkania wigilijnego tej firmy, to na każdym krześle położyłam zestaw świąteczny. Byłam podekscytowana, ponieważ wiedziałam, że niespodzianka ta spodoba się każdemu. Poniosłam niewielki koszt kupna zestawów świątecznych, ale wiedziałam, że to pozytywnie wpłynie na ocenę mojej restauracji i organizację tego typu imprez.

Spotkanie wigilijne było tak udane, że wszyscy rozeszli się dopiero około północy. Właściciel firmy pod koniec przyszedł do mnie, żeby osobiście mi za wszystko podziękować. Stwierdził, że zestaw świąteczny dla każdego był trafionym w samo sedno pomysłem. Ucieszyłam się.